Privé / Maatpakket

Wie écht tot rust wilt komen, is het regenwoud natuurlijk bij uitstek een geschikte plaats. Ver weg van het jachtige leven van de stad, voelt u zich hier al snel één met de omgeving… Dit bijzondere pakket (op basis van 2 personen) biedt de onafhankelijke reiziger – die een ultieme flexibiliteit prefereert – de mogelijkheid zijn of haar programma zelf samen te stellen.

Bij een privé- / maatwerkpakket is men geheel voorzien van een eigen gids en boot. Zittend aan de oevers van de schitterende Kabalebo rivier, wandelend door het regenwoud of gewoon heerlijk luieren in uw hangmat aan de rand van het bos.

Privé pakketten

Hoe komt u daar?

De luchtvaartmaatschappijen die regelmatige vluchten naar Suriname uitvoeren zijn: Insel Air, Surinam Airways, Caribbean Airlines, KLM. Uw visreis zal beginnen wanneer u in Paramaribo aankomt. De shuttlebus of taxi haalt u op bij het vliegveld en vervoerd u naar het hotel waar u overnacht. Na het ontbijt, wordt u door een van onze medewerkers opgehaald en naar Zorg en Hoop gebracht, waar u zult vertrekken naar Kabalebo Nature Resort.

Reisduur: +/- 1 uur vliegen. De binnenlands vluchten worden uitgevoerd door Gum Air.

Niet inbegrepen

  • Vis tour: 4 uur vissen – per persoon: US$ 80.00
  • Vis tour: 8 uur vissen – per persoon: US$ 160.00
  • Ocelot spotten- per persoon: US$ 10.00
  • Nacht tour – per persoon: US$ 35.00

Beschikbare data

Neem contact met ons op, om de beschikbaarheid te bevestigen of te vragen naar specifieke data.

Neem contact op voor een offerte op maat.

maak een reserveringmaak een reservering

Scroll to Top