Over Kabalebo

In een wereld die snel beweegt, biedt Kabalebo Nature Resort een welkome mix van ontspanning en ontdekking. Uw dagen zijn gevuld met avontuurlijke regenwoud trips en nachten van de kalme stilte van de natuur.

Uw dagen zijn gevuld met avontuurlijke regenwoud trips en de nachten worden doorgebracht met het herbeleven van de ontdekking van de dag.

Het natuurgebied ligt aan de Kabalebo rivier in de westelijke regio van Suriname en 150 mijl van de dichtstbijzijnde weg of dorp. Dit klein paradijs is alleen met het vliegtuig te bereiken en wordt efficiënt beheerd door afstammelingen van de oorspronkelijke Indianen en Afrikaanse Marrons. Deze intrigerende Amazon buitenpost biedt een uitzonderlijk niveau van comfort en onvergetelijke herinneringen, zelfs voor degenen met jaren van reiservaringen.

Kabalebo Nature Resort is een 3.5 sterren hotel dat is gelegen aan de Kabalebo rivier in de westelijke regio van Suriname. De Kabalebo rivier heeft enorm veel vis soorten en is erg bekend bij de visfanatieken.
De naam Kabalebo is van Indiaanse afkomst en betekent ‘boog in de rivier’. Vanaf het jaar 2005 bieden eigenaren Karel en Joyce Dawson, u de mogelijkheid op dit resort de ervaring van uw leven te beleven.

Het resort heeft 6 typen accommodaties die elk zijn afgestemd op de diverse wensen van de gasten. Het bijzondere aan het resort is de combinatie van de gemakken die in harmonie met de natuur worden aangeboden. Op het resort kan men heerlijk ontspannen bij het zwembad, genieten van de bar en van de overheerlijke gerechten in het restaurant. In het regenwoud zijn de beslommeringen en verplichtingen van het dagelijks leven een wereld verwijderd. Kabalebo natuur resort is uniek en absoluut een bezoek waard.

Geef ons een paar dagen van uw tijd, en we geven u uw inspiratie terug.

Scroll to Top