De Panorama Suites

Met trots introduceren wij u onze vier (4) nieuwe Suites die zich bevinden op 5 minuten loopafstand van de Main Lodge, en slechts op steenworp afstand van het gerenoveerd zwembad, de Inspiration Point en het vliegveld.

De vier (4) deluxe vier-persoons Panorama Suites zijn de meest ruime en comfortabele accommodaties op het resort. Smaakvol ingericht met twee queen-size hemelbedden, een gezellig lounge hoekje, dressoir, dekenkisten, bareiland, een koelkast met drank, airconditioning en een plafondventilator. De praktische indeling met aparte badkamer, voorzien van douche en wastafel met warm- en koud stromend water en een aparte toiletruimte eveneens met eigen wastafel, veraangenamen uw verblijf. Ook de prachtige collectie canvas foto’s met indrukken van Nature Resort Kabalebo complementeren het geheel.

Deze Suites voor maximaal vier personen, zijn uitermate geschikt voor zowel de individuele natuurliefhebbers, als familie- en andere groepsreizen. Vanuit uw hangmat of sfeervol terrassetje op het ruim balkon kunt u genieten van een adembenemend Panorama uitzicht op de Misty Mountain, het overig berglandschap, de lucht, de jungle, de tuin en het zwembad. Hier ervaart u de oorverdovende rust en stilte terwijl u geniet van de natuur op zijn best.

De Panorama suites bieden u het ultieme ontspannen gevoel van: Thuis ver weg van huis, waar uw privacy en vrijheid prioriteit genieten. De locatie is een uitstekende plek voor het spotten van vogels en dieren zoals: kolibries, Ara’s, papegaaien, apen in de statige bomen rondom, of de Agoeties, Herten, en Tapirs die weleens de landingsbaan oversteken.

opmerking

  • De Panorama Suites worden niet verhuurd zonder Airconditioning.
  • De kamers worden dagelijks schoongemaakt.
  • Alle maaltijden worden geserveerd op de Main Lodge.
Scroll to Top