Voor Reisagenten

Kabalebo Nature Resort voor reisagenten

Kabalebo Nature Resort werkt veel samen met reisagenten en reisbureaus. Hierdoor is ons resort ideaal om kennis te maken met ons steeds groeiende aanbod van activiteiten en accommodaties.

De kwaliteiten van Kabalebo Nature Resort helpen u om de diversiteit van uw productaanbod te garanderen. Ons aanbod levert een ontspannende ervaring voor elke toerist, die u verder helpt om uw eigen klanten optimaal te bedienen.

Wilt u als reisagent meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blijven ontwikkelen

Reisagenten en medewerkers van reisbureaus vormen het uithangbord van een toeristische sector die altijd in ontwikkeling is. Aangezien niets zo snel verandert als de wereld van het toerisme, is het ook voor Kabalebo Nature Resort belangrijk om te investeren in opleidingen en trainingen voor onze medewerkers.

Reisprofessionals blijven hierdoor continu hun horizon verbreden en blijven zo openstaan voor nieuwe regio’s, resorts en verblijfsformules.

Extra klantvertrouwen

Op reis bent u plots zelf de klant. Zo ervaart u alles op een andere manier. Medewerkers die hun klanten informeren en adviseren vanuit hun eigen ervaring hebben een professionele meerwaarde. Dat is ook logisch; wat je zelf ervaren hebt, kun je ook beter doorgeven.

Enthousiaste verhalen en eigen ervaringen geven een extra dimensie aan het verkoopsgespek. Als reisagent toont u zo uw expertise en bouwt u extra vertrouwen op met uw toekomstige- en huidige klanten.

Gegarandeerde kwaliteit

Met een verblijf te Kabalebo Nature Resort leert u ons én uw aanbod van binnenuit kennen. Door zelf te verblijven in ons schitterende resort, kent u alle ins & outs en kunt u met deze nieuwe kennis uw eigen aanbod en advies optimaliseren.

In dat opzicht is een verblijf bij Kabalebo Nature Resort tevens een kwaliteitscontrole, waardoor u als reisagentschap uw klanten de best mogelijk kwaliteit kan garanderen.

Scroll to Top