River Cabins

Zoals de naam al doet vermoeden, bevinden deze verblijven zich pal naast de Kabalebo rivier. Een mooiere locatie om te verblijven zult u niet vinden. De River Cabins zijn er voor alle gasten, maar in het bijzonder voor hen die wat meer privacy wensen.

De drie ‘deluxe river-view’ Cabana’s zijn van hout opgetrokken en hebben een romantische balkon. De River Cabana’s zijn hoog gebouwd, hebben elke een trap die leidt naar de rivier en liggen enkele meters boven de Kabalebo rivier.

Elke Cabana heeft twee éénpersoonsbedden, airconditioning, een douche met warm en koud stromend water, toilet, koelkast (minibar). Vanaf de Cabana’s is het 15 minuten lopen naar de Main Lodge, waar de maaltijden worden geserveerd. Als u kiest voor onze Cabana’s kunt u altijd gebruik maken onze golf car, om u te verplaatsen van en naar de Main Lodge.

Uiteraard is het uitzicht vanaf de River Cabana’s betoverend, want u kijkt uit op de rivier en het oerwoud. De River Cabana’s zijn de perfecte privé huisjes voor 2 personen. De Cabana’s worden dagelijks schoongemaakt en de maaltijden worden geserveerd in de Main Lodge.

opmerking

  • De River Cabins kunnen niet gehuurd worden zonder air-conditioning.
  • De Cabins worden dagelijks schoongemaakt, al het eten wordt geserveerd in de Main Lodge.
Scroll to Top