Travelers’ Choice 2020

KABALEBO NATURE RESORT ONTVANGT TRAVELER’S CHOICE AWARD VAN TRIPADVISOR VOOR BESTE HOTELS IN SURINAME IN 2020

PARAMARIBO, SURINAME – 1 oktober, 2020 – Kabalebo Nature Resort, het enige erkende natuur resort in het onbewoonde en ongerept Tropisch regenwoud van Suriname, heeft wederom bekendgemaakt dat het is erkend als winnaar van de TripAdvisor Travellers’ Choice Award in 2020 voor de categorie beste hotels/resort in Suriname.

De Travellers’ Choice Award, voorheen bekend als het Certificaat van uitmuntendheid, heeft Kabalebo hiervoor al 5 jaar op rij had gewonnen. Voor deze prijs, die is gebaseerd op een volledig jaar aan Tripadvisor-beoordelingen, voorafgaand aan eventuele wijzigingen als gevolg van de pandemie, staan prijswinnaars erom bekend dat ze consequent geweldige reizigersfeedback ontvangen, waardoor ze in de top 10% van horecabedrijven over de hele wereld staan.

“We willen onze oprechte dank uitspreken voor het ontvangen van de TripAdvisor Travellers’ Choice Award. We hebben voorheen ook al vijf jaar op een rij het TripAdvisor Certificate of Excellence ontvangen. Het opnieuw winnen van zo’n onderscheiding is een echte bron van trots voor het hele team van Kabalebo Nature Resort en we willen graag al onze gasten bedanken die de tijd hebben genomen om een beoordeling/recensie op TripAdvisor in te vullen “, aldus Karel Dawson, Managing Director bij Kabalebo Nature Resort.

“Er is geen geweldigere bevestiging van goedkeuring dan te zijn erkend door je klanten. Met de TripAdvisor Travellers’ Choice is de onderscheiding een geweldige blijk van vertrouwen in ons bedrijf en onze voortdurende toewijding aan uitmuntendheid. “

“Winnaars van de Travellers’ Choice Awards 2020 mogen trots zijn op deze bijzondere erkenning “, aldus Kanika Soni, Chief Commercial Officer bij Tripadvisor.

“Hoewel het een uitdagend jaar is geweest voor de hospitality en reisindustrie, willen wij de prestaties van onze partners vieren. Prijswinnaars zijn geliefd vanwege hun uitzonderlijke service en kwaliteit. Deze winnaars zijn niet alleen terecht, ze zijn ook een geweldige bron van inspiratie voor reizigers nu de wereld weer op pad gaat. “

Om over reizigersbeoordelingen en populaire activiteiten en kenmerken van Kabalebo Nature Resort te lezen, gaat u naar: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g5549668-d941487-Reviews-Kabalebo_Nature_Resort-Kabalebo_Sipaliwini_District.html

Kabalebo Natuur Resort, uw tropische oord in de onbewoonde ongerepte Regenwoud.
Come and join us for an experience of a lifetime!!

Over TripAdvisor

Tripadvisor, ‘s werelds grootste reisplatform, helpt elke maand 463 miljoen reizigers ** om van elke reis hun beste reis te maken. Reizigers over de hele wereld gebruiken de Tripadvisor site en -app om door meer dan 860 miljoen beoordelingen en meningen van 8,7 miljoen accommodaties, restaurants, ervaringen, luchtvaartmaatschappijen en cruises te bladeren. Of u nu aan het plannen bent of op reis bent, reizigers wenden zich tot Tripadvisor om lage prijzen voor hotels, vluchten en cruises te vergelijken, populaire tours en attracties te boeken en tafels te reserveren bij geweldige restaurants. Tripadvisor, de ultieme reisgenoot, is beschikbaar in 49 markten en 28 talen.

Voor informatie over Kabalebo Nature Resort bezoek onze website: www.kabalebo.com

Kabalebo Nature Resort
Kantoor adres: Van idsingastraat 68, Paramaribo, Suriname
Tel: 426532
Fax: 426533

Scroll to Top